ismerjen meg bennünket!
Eligazítjuk Öntáruházunk működésében
Először jár nálunk
Akadálymentesített oldal bekapcsolása
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • 199 Ft/ db
  159 Ft / db 20%
  +
 • +
 • 599 Ft/ db
  499 Ft / db 16%
  +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • 359 Ft/ db
  299 Ft / db 16%
  +

Áruházunkban jelenleg 8168 féle terméket kínálunk, ebből 5139 Csomagfutár (1600 Ft) szolgáltatással is elérhető az ország egész területén!

ÉRDEKLIK A LEGFRISSEBB ÚJDONSÁGOK?

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kerekítsd fel! adománygyűjtő program

Kedves Vásárlónk!

 

A G’Roby online áruháza az elsők között csatlakozott a 2015 augusztusában elindult Kerekítsd fel! adománygyűjtő programhoz. Büszkék vagyunk arra, hogy a program működtetésével, a Vásárlóinktól kapott adományok oda jutnak, ahol igazán szükség van erre.

Az indulás óta eltelt évek során áruházunk Vásárlói mikroadományaikkal az alábbi programokat támogatták:

A program A mikroadományok összege
Éhes voltam és ti ennem adtatok 458 439 Ft
Egymás kezét fogva 257 150 Ft
Jót (t)enni jó! 462 110 Ft
Otthon az otthonban 430 772 Ft
A gondoskodás kertje 330 000 Ft
A teljesebb élet pályája 347 172 Ft
Apró játszótér aprókból 421 845 Ft


Jelenleg a dél-alföldi régióban élő hátrányos helyzetű gyermekek tanulmányi ösztöndíj-programjára gyűjtjük a nagylelkű adományokat.

Egyedülálló szülők nehéz sorsú gyermekei számára indít ösztöndíj programot a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Dél Alföldi Régiója. Az édesanyákat a helyi iskolák és a családok átmeneti otthona javaslatai alapján, valamint a máltai szervezet látókörében élő rászoruló anyukák közül választják ki a szakemberek. A Máltai Szeretetszolgálat szemlélete szerint minden gyermeknek ugyanannyi esélyt kell kapnia a benne rejlő értékek kiteljesedésére. Ezért az ösztöndíj azokat a gyerekeket támogatja, akik hátrányaik ellenére jó eredményeket érnek el az iskolában, tehetségük kibontakoztatásához azonban szükség lenne még egy szolfézs órára, külön edzésre, tantárgyi korrepetálásra, vagy éppen saját hangszerre vagy más eszközre.
   
Az ösztöndíj 10 hónapon keresztül havi 5000Ft támogatást nyújt a családoknak, amit a gyermekek tanulmányi előmenetelét segítő eszközökre és programokra költhetnek. A támogatást családgondozó munkatársunk havonta adja át, így biztosítva a folyamatos személyes kapcsolattartást is a családokkal.


A program indulása: 2019. április 01.

Eddig összegyűlt adományok összege:   130 859 Ft [adat frissítve: 2019.06.05.]
 

Kerekítse fel Ön is vásárlása végösszegét és támogassa egy tehetséges gyermek tanulmányait! A mikroadományokat a megrendelés leadásakor, a fizetendő végösszeg felkerekítésével adhatja meg:

 

 

Természetesen, amennyiben Ön eltérő összeget szeretne adományozni, azt is megteheti. Az adományozott összeg megjelenik az Önnek kiállított számlán is, az összegyűlt adományokat pedig a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a G’Roby Online áruháza között érvényben lévő szerződés alapján rendszeres elszámolással utaljuk tovább. A program eredményeiről és sikereiről az MMSZ oldalán kaphatnak további információkat, illetve megnézhetik a kerekítéssel történő adományozást népszerűsítő kisfilmet:


Kerekítsd fel! kisfilm


Amennyiben szeretné jobban megismerni a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkásságát, eredményeit, az alábbi linken feliratkozhat a szervezet értesítőjére, amelyből az aktuális eseményekről, kampányokról és eredményekről tájékozódhat:


Az MMSZ hírlevele


Abban az esetben, ha a programmal kapcsolatos további információra is szüksége van, kérjük keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat az e-shop@groby.hu e-mail címen vagy a (06-1)476-3680-as telefonszámon.


Köszönjük, hogy Ön is részese lesz programunknak!

Vásárlási utalványok:
Fizetési módok:
Powered by:
Készítette a
Partnereink:
Csomagfutáros kiszállítás szűrés aktív

Figyelem! A kosárban Csomagfutár szolgáltatással nem kiszállítható termék is található!

Csomagfutáros kiszállítási mód választásával illetve vidéki szállítási címre történő rendelés esetén Ön csak azokat a termékeket tudja kosarába tenni, amelyeket futárszolgálat segítségével az ország egész területére el tudunk juttatni.