ismerjen meg bennünket!
Eligazítjuk Öntáruházunk működésében
Először jár nálunk
Akadálymentesített oldal bekapcsolása
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • 2490 Ft/ kg
  1 790 Ft / kg
  +
 • +
 • 349 Ft/ db
  279 Ft / db
  +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +

Áruházunkban jelenleg7926 féle terméket kínálunk, ebből 6933 azonnal raktárról kiszolgálható!

Regisztráció és belépés


Az áruházunkban történõ vásárláshoz NEM KÖTELEZÕ REGISZTRÁLNI, azonban többszöri vásárlás esetén ajánlott, hiszen a regisztráció elõnye, hogy nem kell minden egyes vásárlásnál újra és újra megadni az adatokat.

Ha regisztrálni szeretne, akkor a [Regisztráció] menüpontra kattintva meg kell adnia személyes adatait: nevét, e-mail címét és a jelszavát. Egy e-mail címhez csak egy regisztráció végezhetõ el.

A regisztráció elküldésekor rendszerünk a megadott e-mail címre egy levelet küld, amelyben a regisztráció érvényesítését tartalmazó információkat kap. Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a téves, vagy a mások által tréfának szánt regisztrálásokat. Az érvényesítésre 5 nap áll rendelkezésére. Ha a regisztrációját megfelelõen érvényesítette az e-mailben lévõ link követésével, akkor ezután már bármikor lehetõsége van rendelést leadni áruházunkban. Regisztráció - és bejelentkezés után - a Személyes menüben elérhetõ Személyes adatok menüpontban adhatók meg a Személyes adatok, a Számlázási és Szállítási adatok. Az adatoknál igényelhet Vásárlási emlékeztetõt, ha szeretne e-mailt kapni, amelyben figyelmeztetjük következõ esedékes vásárlására. Ezen kívül itt beállíthat egy alapértelmezett fizetési módot, így a további megrendelések alkalmával nem kell mindig megjelölnie, hogy milyen módon szeretne fizetni, a rendszer automatikusan a beállított fizetési módot választja ki Önnek. Amennyiben egy megrendelés alkalmával mégis más fizetési módot szeretne választani, arra a megrendelés leadása során lehetõsége van. A Számlázási és Szállítási adatoknál tetszõleges mennyiségû adat megadására van lehetõség, melyek közül a rendelésleadás során egy legördülõ menübõl kényelmesen kiválasztható a kívánt számlázási és szállítási adat, bármilyen párosítással. Így Ön saját nevében rendelhet otthonába, munkahelyére, vagy akár több helyre is.

Lehetõség van Facebook-on keresztüli regisztrációra és bejelentkezésre is. Amennyiben Ön már korábban regisztrált nálunk, és a regisztrációhoz használt e-mail címe megegyezik a Facebook-on használt e-mail címével, úgy a webáruház fejléc részében középen található kék [Belépés] gomb mellett található [f Belépés] gombra kattintva a rendszer azonosítja és belépteti az áruházba. (Elsõ alkalommal a [f Belépés] gombra kattintva egy kis Facebook ablak is megjelenik, ahol az alkalmazást és a rendszerek közti adatcserét elõzetesen engedélyezni szükséges.) Ebben az esetben a szokásos módon folytathatja a vásárlást. Amennyiben Önnek még nincs nálunk élõ regisztrációja, és szeretne a Facebook-on keresztül belépni hozzánk, úgy a [f Belépés]-t választva - ugyancsak az alkalmazások közti kommunikáció jóváhagyását követõen - regisztrációs ûrlapunk jelenik meg Facebook-os adataival, melynek visszaküldésével a már korábban részletezett módon regisztrálhat áruházunkban. Ha Ön regisztrált vásárlónk, azonban az áruházunkban és a Facebook-on használt e-mail címe eltér egymástól, akkor rendszerünk ugyancsak a regisztrációs ûrlap kitöltését ajánlja fel, de ez a regisztráció nem lesz azonos az Ön korábbi regisztrációjával.

Ügyfélszolgálatunk nem jogosult semmilyen személyes adatba való betekintésre vagy módosításra, azt kizárólag a felhasználó teheti meg.

HA MÁR REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓNK, akkor vásárlás elõtt, az oldal tetején található mezõkbe beírva felhasználónevét és jelszavát, majd a [Belépés] gombra kattintva, vagy adatainak külön megadása nélkül Facebook-on keresztül a [f Belépés] gombra kattintva is be tud jelentkezni. Ha elfelejtette a jelszavát, akkor nyomja meg az [Elfelejtettem a jelszavam] gombot, ezután írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét és a rendszer a regisztrált e-mail címre elküldi a jelszót.

Regisztráció törlésére a Személyes menü Személyes adatok menüpontjában van lehetõség.

Vásárlási utalványok:
Fizetési módok:
Powered by:
Díjaink, elismeréseink:
Próbálja ki mobilon is!

A G'Roby Online Szupermarket mobil alkal- mazása a legmodernebb nagybevásárlás élményét nyújtja Önnek.
Letölthető árlista
Készítette a
Partnereink:
Országos kiszállítás szűrés aktív

A vidéki szállítási cím kiválasztásával aktívvá vált az országos szűrés, így Ön csak azokat a termékeket tudja kosarába tenni, amelyeket az MPL futárszolgálat segítségével az ország egész területére el tudunk juttatni.