ismerjen meg bennünket!
Eligazítjuk Öntáruházunk működésében
Először jár nálunk
Akadálymentesített oldal bekapcsolása
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +

Áruházunkban jelenleg 8291 féle terméket kínálunk, ebből 5223 Csomagfutár (1600 Ft) szolgáltatással is elérhető az ország egész területén!

ÉRDEKLIK A LEGFRISSEBB ÚJDONSÁGOK?

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Regisztráció és belépés

 
REGISZTRÁCIÓ
Az áruházunkban történő vásárláshoz NEM KÖTELEZŐ REGISZTRÁLNI, azonban többszöri vásárlás esetén ajánlott, hiszen a regisztráció előnye, hogy nem kell minden egyes vásárlásnál újra és újra megadni az adatokat.
Ha regisztrálni szeretne, akkor a [Regisztráció] menüpontra kattintva meg kell adnia személyes adatait (nevét, e-mail címét és a jelszavát). Egy e-mail címhez csak egy regisztráció végezhető el. 
Regisztráció - és bejelentkezés után - a Személyes menüben elérhető Személyes adatok menüpontban adhatók meg a Személyes adatok, a Számlázási és Szállítási adatok. A Számlázási és Szállítási adatoknál tetszőleges mennyiségű adat megadására van lehetőség, melyek közül a rendelésleadás során egy legördülő menüből kényelmesen kiválasztható a kívánt számlázási és szállítási adat, bármilyen párosítással. Így Ön saját nevében rendelhet otthonába, munkahelyére, vagy akár több helyre is.
 
Ügyfélszolgálatunk nem jogosult semmilyen személyes adatba való betekintésre vagy módosításra, azt kizárólag a felhasználó teheti meg.
 
GOODID BELÉPÉS
A GoodID egy biztonságos és gyors online regisztrációs és beléptető megoldás, melynek használatával nem szükséges használnia és megjegyeznie felhasználóneveket és jelszavakat. A GoodID biztonságos kapcsolatot létesít a mobiltelefon és a böngésző, illetve a szolgáltató szervere között egy egyedi és titkos kulccsal.
Amikor új oldalra regisztrál, elegendő kiválasztani a megosztandó információk körét és a GoodID befejezi a folyamatot, gyorsan regisztrál és bejelentkezik Ön helyett. Amikor ismét visszatér az oldalunkra és be akar lépni, a telefonon keresztül kap egy értesítést, hogy igazolja, valójában Ön az, aki be akar lépni. Ekkor egy érintéssel be tud jelentkezni, miközben minden adatát biztonságban tudhatja. További részletek:
 
FACEBOOK BELÉPÉS
Amennyiben Ön már korábban regisztrált nálunk, és a regisztrációhoz használt e-mail címe megegyezik a Facebook-on használt e-mail címével, úgy a [f BELÉPÉS] gombra kattintva a rendszer azonosítja és belépteti az áruházba. (Első alkalommal a [f BELÉPÉS] gombra kattintva egy kis Facebook ablak is megjelenik, ahol az alkalmazást és a rendszerek közti adatcserét előzetesen engedélyezni szükséges.) Ebben az esetben a szokásos módon folytathatja a vásárlást.
Amennyiben Önnek még nincs nálunk élő regisztrációja, és szeretne a Facebook-on keresztül belépni hozzánk, úgy a [f BELÉPÉS]-t választva - ugyancsak az alkalmazások közti kommunikáció jóváhagyását követően - regisztrációs űrlapunk jelenik meg Facebook-os adataival, melynek visszaküldésével a már korábban részletezett módon regisztrálhat áruházunkban.
Ha Ön regisztrált vásárlónk, azonban az áruházunkban és a Facebook-on használt e-mail címe eltér egymástól, akkor rendszerünk ugyancsak a regisztrációs űrlap kitöltését ajánlja fel, de ez a regisztráció nem lesz azonos az Ön korábbi regisztrációjával.
 
ELFELEJTETT JELSZÓ
Ha elfelejtette a jelszavát, akkor nyomja meg az [Elfelejtettem a jelszavam] gombot, ezután írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét, és a rendszer a regisztrált e-mail címre elküldi az új jelszót. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy biztonsági okokból a következő belépés alkalmával a kiküldött jelszót feltétlenül változtassa meg! 
 
REGISZTRÁCIÓ TÖRLÉSE
Regisztráció törlésére a Személyes menü Személyes adatok menüpontjában van lehetőség.
 
 
A pontos szerződési feltételekért kérjük, olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket:
Vásárlási utalványok:
Fizetési módok:
Powered by:
Készítette a
Partnereink:
Csomagfutáros kiszállítás szűrés aktív

Figyelem! A kosárban Csomagfutár szolgáltatással nem kiszállítható termék is található!

Csomagfutáros kiszállítási mód választásával illetve vidéki szállítási címre történő rendelés esetén Ön csak azokat a termékeket tudja kosarába tenni, amelyeket futárszolgálat segítségével az ország egész területére el tudunk juttatni.