ismerjen meg bennünket!
Eligazítjuk Öntáruházunk működésében
Először jár nálunk
Akadálymentesített oldal bekapcsolása
 • +
 • +
 • 279 Ft/ db
  259 Ft / db
  +
 • 1290 Ft/ kg
  999 Ft / kg
  +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +
 • +

Áruházunkban jelenleg8270 féle terméket kínálunk, ebből 7067 azonnal raktárról kiszolgálható!

ÉRDEKLIK A LEGFRISSEBB ÚJDONSÁGOK?

Regisztráció és belépés


Az áruházunkban történő vásárláshoz NEM KÖTELEZŐ REGISZTRÁLNI, azonban többszöri vásárlás esetén ajánlott, hiszen a regisztráció előnye, hogy nem kell minden egyes vásárlásnál újra és újra megadni az adatokat.

Ha regisztrálni szeretne, akkor a [Regisztráció] menüpontra kattintva meg kell adnia személyes adatait: nevét, e-mail címét és a jelszavát. Egy e-mail címhez csak egy regisztráció végezhető el.

A regisztráció elküldésekor rendszerünk a megadott e-mail címre egy levelet küld, amelyben a regisztráció érvényesítését tartalmazó információkat kap. Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a téves, vagy a mások által tréfának szánt regisztrálásokat. Az érvényesítésre 5 nap áll rendelkezésére. Ha a regisztrációját megfelelően érvényesítette az e-mailben lévő link követésével, akkor ezután már bármikor lehetősége van rendelést leadni áruházunkban. Regisztráció - és bejelentkezés után - a Személyes menüben elérhető Személyes adatok menüpontban adhatók meg a Személyes adatok, a Számlázási és Szállítási adatok. Az adatoknál igényelhet Vásárlási emlékeztetőt, ha szeretne e-mailt kapni, amelyben figyelmeztetjük következő esedékes vásárlására. Ezen kívül itt beállíthat egy alapértelmezett fizetési módot, így a további megrendelések alkalmával nem kell mindig megjelölnie, hogy milyen módon szeretne fizetni, a rendszer automatikusan a beállított fizetési módot választja ki Önnek. Amennyiben egy megrendelés alkalmával mégis más fizetési módot szeretne választani, arra a megrendelés leadása során lehetősége van. A Számlázási és Szállítási adatoknál tetszőleges mennyiségű adat megadására van lehetőség, melyek közül a rendelésleadás során egy legördülő menüből kényelmesen kiválasztható a kívánt számlázási és szállítási adat, bármilyen párosítással. Így Ön saját nevében rendelhet otthonába, munkahelyére, vagy akár több helyre is.

Lehetőség van Facebook-on keresztüli regisztrációra és bejelentkezésre is. Amennyiben Ön már korábban regisztrált nálunk, és a regisztrációhoz használt e-mail címe megegyezik a Facebook-on használt e-mail címével, úgy a webáruház fejléc részében középen található kék [Belépés] gomb mellett található [f Belépés] gombra kattintva a rendszer azonosítja és belépteti az áruházba. (Első alkalommal a [f Belépés] gombra kattintva egy kis Facebook ablak is megjelenik, ahol az alkalmazást és a rendszerek közti adatcserét előzetesen engedélyezni szükséges.) Ebben az esetben a szokásos módon folytathatja a vásárlást. Amennyiben Önnek még nincs nálunk élő regisztrációja, és szeretne a Facebook-on keresztül belépni hozzánk, úgy a [f Belépés]-t választva - ugyancsak az alkalmazások közti kommunikáció jóváhagyását követően - regisztrációs űrlapunk jelenik meg Facebook-os adataival, melynek visszaküldésével a már korábban részletezett módon regisztrálhat áruházunkban. Ha Ön regisztrált vásárlónk, azonban az áruházunkban és a Facebook-on használt e-mail címe eltér egymástól, akkor rendszerünk ugyancsak a regisztrációs űrlap kitöltését ajánlja fel, de ez a regisztráció nem lesz azonos az Ön korábbi regisztrációjával.

Ügyfélszolgálatunk nem jogosult semmilyen személyes adatba való betekintésre vagy módosításra, azt kizárólag a felhasználó teheti meg.

HA MÁR REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓNK, akkor vásárlás előtt, az oldal tetején található mezőkbe beírva felhasználónevét és jelszavát, majd a [Belépés] gombra kattintva, vagy adatainak külön megadása nélkül Facebook-on keresztül a [f Belépés] gombra kattintva is be tud jelentkezni. Ha elfelejtette a jelszavát, akkor nyomja meg az [Elfelejtettem a jelszavam] gombot, ezután írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét és a rendszer a regisztrált e-mail címre elküldi a jelszót.

Regisztráció törlésére a Személyes menü Személyes adatok menüpontjában van lehetőség.

Vásárlási utalványok:
Fizetési módok:
Powered by:
Készítette a
Partnereink:
Országos kiszállítás szűrés aktív

A vidéki szállítási cím kiválasztásával aktívvá vált az országos szűrés, így Ön csak azokat a termékeket tudja kosarába tenni, amelyeket az MPL futárszolgálat segítségével az ország egész területére el tudunk juttatni.