ismerjen meg bennünket!
Eligazítjuk Öntáruházunk működésében
Először jár nálunk
Akadálymentesített oldal bekapcsolása

Készülődés az ünnepekre

Ki ne ismerné az év utolsó heteiben kezdődő lázas ünnepi készülődést, a zsúfolt bevásárlóközpontokat, tömött hipermarketeket, hosszas sorbanállást? A legtöbben jártunk már úgy, hogy mire eljutottunk az üzletbe, a kívánt termékek egy része már elfogyott, az akció már lejárt, a sok "kihagyhatatlan ajánlat" miatt a csomag jóval nehezebb, a végösszeg pedig kissé magasabb lett a tervezettnél.

Az ünnepek közeledtével ezért még inkább érdemes az online bevásárlást választani, hiszen kényelmes, kiszámítható, naprakész és megbízható alternatívát kínál az év végi forgatagban való bolyongás helyett. Csak dőljön hátra karosszékében, és nézzen körül áruházunkban, ahol egy helyen kínálunk Önnek szinte mindent, amire az ünnepi előkészületek és ajándékozás során szükség lehet. A könnyebb eligazodás érdekében elkészítettük ünnepi összeállításunkat is, mely segíthet ötleteket meríteni a bevásárlás során.
 
 

Ünnepi kiszállítási rendünk

Kellemes vásárlást, örömteli készülődést
kívánunk minden kedves Vásárlónknak!
Vásárlási utalványok:
Fizetési módok:
Powered by:
Készítette a
Partnereink:
Csomagfutáros kiszállítás szűrés aktív

Figyelem! A kosárban Csomagfutár szolgáltatással nem kiszállítható termék is található!

Csomagfutáros kiszállítási mód választásával illetve vidéki szállítási címre történő rendelés esetén Ön csak azokat a termékeket tudja kosarába tenni, amelyeket futárszolgálat segítségével az ország egész területére el tudunk juttatni.