Kerekítsd fel!

A G’Roby online áruháza az elsők között csatlakozott a 2015 augusztusában elindult Kerekítsd fel! adománygyűjtő programhoz. Büszkék vagyunk arra, hogy a program működtetésével a Vásárlóinktól kapott adományok oda jutnak, ahol igazán szükség van erre. Az indulás óta eltelt évek során áruházunk Vásárlói mikroadományaikkal már számos programot támogattak.

Kerekítsd fel Te is vásárlásod végösszegét és támogasd egy jó cél megvalósulását! A mikroadományokat a megrendelés leadásakor, a fizetendő végösszeg felkerekítésével adhatod meg.

Természetesen, amennyiben eltérő összeget szeretnél adományozni, azt is megteheted. Az adományozott összeg megjelenik a részedre kiállított számlán is, az összegyűlt adományokat pedig a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a G’Roby Online áruháza között érvényben lévő szerződés alapján rendszeres elszámolással utaljuk tovább. A program eredményeiről és sikereiről az MMSZ oldalán kaphatsz további információkat, illetve megnézheted a kerekítéssel történő adományozást népszerűsítő kisfilmet:

Kerekítsd fel! kisfilm

Amennyiben szeretnéd jobban megismerni a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkásságát, eredményeit, az alábbi linken feliratkozhatsz a szervezet értesítőjére, amelyből az aktuális eseményekről, kampányokról és eredményekről tájékozódhatsz:

Az MMSZ hírlevele

Abban az esetben, ha a programmal kapcsolatos további információra is szükséged van, kérjük keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat az e-shop@groby.hu e-mail címen vagy a (06-1)476-3680-as telefonszámon.

Köszönjük, hogy Te is részese leszel programunknak!