
A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ

Pirított, sózott tökmag.
Táplálkozás-élettani szempontból a tök legértékesebb része a magja, mivel kis mennyiségben is jelentős tápértéket képvisel.
Az E-vitamin értékes antioxidáns, védi a sejteket az öregedéstől, valamint daganat és érelmeszesedés megelőző hatása is van. A B1-vitamin jelentős szerepet tölt be a szénhidrát anyagcserében. A B2-vitamin és a niacin fontos enzimek alkotórésze, részt vesznek a szöveti légzésben, az oxidációs-redukciós folyamatokban és a méregtelenítésben.
A tökmagot keverhetjük salátába, turmixokba is és felhasználhatjuk granolához is, de sós péksüteményeket kiflit, pogácsát is megszórhatunk vele.
Tárolási információ: szobahőmérsékleten tárolandó!
Származási hely: Magyarország
Mogyi pörkölt sózott földimogyoró 70 g
Mogyi Protein Mix 70 g
Mogyi kesudió 70 g pörkölt, sós
Mogyi Mandulabél 70 g pörkölt sós
Mogyi Fit Mix szárazon pirított, sózott magvak keveréke 70 g
Mogyi pörkölt sós földimogyoró 300 g
Mogyi pisztácia 60 g sós, pörkölt
Mogyi pisztácia 140 g sós, pörkölt