A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Az Ouzo alapját a borkészítés után megmaradt szőlőhéjból nyert alkohol adja. Ebbe áztatják az ánizsmagot, illetve az egyéb ízesítő anyagokat (pl. mentát, édesköményt, mogyorót, és édesgyökeret), majd a folyadékot többször egymás után lepárolják. Végül vizet, cukrot kevernek hozzá. Görög, átlátszó, vagy vízzel keverve opálos, tejszerű, fehér színű, medve-cukorra emlékeztető ízű ánizs-pálinka, melynek alkohol-tartalma 38-50%. Jól lehűtve, főként vízzel keverve, néha tisztán isszák. A víztől opálossá, tejszerűvé válik a benne levő ánizsolaj miatt, amely kis cseppek formájában kicsapódik. Aperitifként, de koktélalapanyagként is kitűnő.
Alkoholtartalom: 37,5% V/V.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Görögország
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 18 éven aluliakat szeszes itallal nem szolgálunk ki!