A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Tudta, hogy a sós, pörkölt napraforgómag jelentős mennyiségű E-vitamint, foszfort és magnéziumot tartalmaz? Mértékkel fogyasztva értékes, tápanyagokban gazdag rágcsálnivaló. A napraforgómagok hagyományosan fontos szerepet játszanak az ősi és népi gyógyászatban, mivel számos kultúrában használták őket a test és az elme egészségének támogatására. A napraforgómag bővelkedik fehérjében, esszenciális zsírsavakban és vitaminokban. Emellett gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben, mint például a cink, réz, magnézium, kalcium, foszfor, vas, kálium vagy a szelén. A hántolt napraforgómag rengeteg makro- és mikroelemet, aminosavat és fitoszterint tartalmaz, elősegítve az LDL koleszterin csökkentését. Nem csak pörkölve, sósan érdemes fogyasztani, sokféleképp használható a hántolt napraforgó. Hozzáadhatjuk kásákhoz, müzlihez, joghurthoz, száraz serpenyőben megpirítva bármilyen salátához, vagy krémleveshez adható. De megszórhatunk vele péksüteményeket is.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Magyarország