
A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ

Tudta, hogy a sós, pörkölt napraforgómag jelentős mennyiségű E-vitamint, foszfort és magnéziumot tartalmaz? Mértékkel fogyasztva értékes, tápanyagokban gazdag rágcsálnivaló. A napraforgómagok hagyományosan fontos szerepet játszanak az ősi és népi gyógyászatban, mivel számos kultúrában használták őket a test és az elme egészségének támogatására. A napraforgómag bővelkedik fehérjében, esszenciális zsírsavakban és vitaminokban. Emellett gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben, mint például a cink, réz, magnézium, kalcium, foszfor, vas, kálium vagy a szelén. A hántolt napraforgómag rengeteg makro- és mikroelemet, aminosavat és fitoszterint tartalmaz, elősegítve az LDL koleszterin csökkentését. Nem csak pörkölve, sósan érdemes fogyasztani, sokféleképp használható a hántolt napraforgó. Hozzáadhatjuk kásákhoz, müzlihez, joghurthoz, száraz serpenyőben megpirítva bármilyen salátához, vagy krémleveshez adható. De megszórhatunk vele péksüteményeket is.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Magyarország
Kalifa Kesudió 70 g pörkölt, sózott
Kalifa földimogyoró 150 g sós, pörkölt
Kalifa dió 200 g darált, cukrozott
Kalifa mandula 100 g natúr
Kalifa földimogyoró 400 g sós, pörkölt
Kalifa zamatos vörös áfonya 180 g
Kalifa mandula 70 g sós, pörkölt
Kalifa Kesudió 100 g natúr
Kalifa pisztácia 60 g pörkölt, sós