Háztartási- és vegyiáru
Még nem választottál címet
TERMÉKEK

A kosarad jelenleg üres.

Adj hozzá termékeket!

ÖSSZESEN
0 Ft

A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ

  • Népszerűség szerint
  • Ár szerint növekvő
  • Ár szerint csökkenő
  • Egységár szerint növekvő
  • Egységár szerint csökkenő
  • Termék neve A-Z
  • Termék neve Z-A

Szűrések

Ha bármi elfogy az otthoni készletből, rendelj a GRoby online kínálatából bármilyen háztartási és vegyiárut. Általában ezekből a termékekből többet tárolunk otthonunkban, ezért jó, ha folyamatosan rendelünk belőlük, sőt esetleg teszteljük, hogy például melyik mosószer, vagy tisztítószer válik be a legjobban.

A mosószerek kifejezetten fontos részét képezik a háztartásnak és az sem mindegy, hogy milyen típusút használunk. Nemcsak a ruha színétől függ a mosószerválasztás, de a ruha anyagától, anyagának összetételétől is. A ruhák és textíliák megfelelő mosása elengedhetetlen ahhoz, hogy sokáig használhassuk őket és szépek maradjanak. A mosószer helyes választása nemcsak a ruhák állapotát befolyásolja, hanem a környezetre gyakorolt hatásunkat is. A ruhák és egyéb textíliák megfelelő tisztítása alapvető feltétele annak, hogy kedvenc darabjainkat akár évekig is hordhassuk. A különböző anyagok különböző kezelést igényelnek, ami azt jelenti, hogy nem mindegy, milyen mosószert használunk.

Pamut és vászon anyagok talán a legkényelmesebbek és a legelterjedtebbek, esetükben a legtöbb mosószer megfelelő, mivel ezek az anyagok bírják a mosást és a mosógép okozta mechanikai behatásokat. Viszont fontos, hogy a színes és a fehér ruhákra külön mosószert használjunk: a színesekhez úgynevezett színvédő, a fehérekhez pedig fehérítő hatású, vagy fehérséget megőrző mosószert ajánlott választani, így megmarad ruháink élénk színe és nem fakulnak ki. A fehér ruhákhoz való mosószerek általában tartalmaznak fehérítő komponenseket, amelyek segítenek megőrizni a ruha ragyogó, tiszta fehérségét. Ezek a mosószerek különösen hatékonyak a tipikusa fehér ruhákon megjelenő foltok esetében, mint például a verejték, naptej, vagy a dezodor okozta sárgulás.

A gyapjú persze már más kérdés. Gyapjú mosásakor különösen fontos, hogy kímélő mosószert használjunk, amely lehetőleg nem bontja le az anyagban található természetes zsírokat. A gyapjúhoz való mosószerek gyakran tartalmaznak lanolint, amely segít megőrizni az anyag lágy jellegét, puhaságát és nem utolsó sorban rugalmasságát. Selyem anyagokhoz szintén kímélő mosószert kell használni, ami megőrzi az anyag fényét és struktúráját anélkül, hogy károsítaná a finom szálakat.

Sötét, fekete ruháknak is van már külön mosószerük. Ezeket régen többnyire a színes ruhákra való mosószerekkel mostuk, viszont jó pár évvel ezelőtt megjelentek a kifejezetten rájuk specializálódott mosószerek. A sötét, vagy fekete ruhák esetében a mosószernek nem csak hatékonyan kell tisztítania, hanem az is cél, hogy az anyag mély színei is megmaradjanak. A fekete ruhákhoz való speciális mosószerek tartalmaznak úgynevezett színfrissítő anyagokat, amelyek segítségével nem fakul ki az anyag és sokáig megőrzi szép fekete tónusát.

Ha már a mosás szóba került érdemes az öblítőkről, mosóparfümökről is szót ejteni. De mi is a különbség közöttük? Hogyan, milyen szempontok szerint válasszunk? Mosás során fontos, hogy ruháink frissek, puhák maradjanak és a jó illat sem elhanyagolható szempont, hiszen valahol a tisztaság érzetével ez is összekapcsolódik. Kétféle terméket is szoktunk használni, ha ruháink frissességéről, vagy puhaságáról van szó: ez a mosóparfüm és az öblítő. Noha mindkét termék hozzájárul ahhoz, hogy a ruháink tiszták és kellemesen illatosak legyenek, valójában eltérő célokat szolgálnak. A mosóparfüm egy olyan termék, amely ruháinknak intenzív, erősebb illatot kölcsönöz. Tehát a mosóparfümök általában koncentrált illatanyagot tartalmaznak. A mosóparfümöt többnyire öblítő helyettesítésére használjuk és elsősorban az illatot és a frissességet ad ruhánknak. A mosóparfümöt ebből következően kis mennyiségben kell a mosógép dobjába vagy a mosógép öblítő rekeszébe helyezni. A pontos mennyiség persze függ a termék jellegétől és az elérni kívánt illatintenzitástól függ.

Az öblítő az utolsó lépés a mosási folyamatban, amely puhává varázsolja a ruhákat és nem utolsó sorban megszabadítja a felesleges szöszöktől. A minőségi öblítők segítenek abban, hogy a ruhák anyagában található szálak ne tapadjanak össze, ezáltal könnyebbé teszik a vasalást, ruháink simábbak lesznek, már akkor, amikor kivesszük őket a mosás végén. Tehát ha ruháinknak inkább intenzív illatot és frissességet szeretnénk adni, akkor a mosóparfüm az ideális megoldás. Az öblítőt pedig akkor érdemes használni, ha puhább, simább és könnyebben vasalható ruhákat szeretnénk. Persze mindkét termék esetében fontos a mértékletes használat. Ha tehetjük, inkább hipoallergén terméket válasszunk, inkább előzzük meg az allergiás bőrreakciókat vagy esetleges kellemetlenségeket. Háztartásunkban elengedhetetlen a tisztító-és fertőtlenítő szerek használata. Szerencsére ezekből is igen széles választék áll rendelkezésre, a folyékony, spray-s megoldásokon keresztül egészen a fertőtlenítő és tisztító kendőkig. Aki nem szereti, ha lakásában szétterjednek ezek az anyagok, az jobban jár a kendős kiszereléssel. Manapság már szinte minden felületre külön készülnek ezek a termékek, így a parketta, vagy laminált padlóra, vagy csempére és egyéb hidegburkolatokra is más-más megoldást kínálnak a gyártók. Tükrök, és különféle bútorfelületek tisztítására is egyedileg kialakított termékekből lehet választani.

Mosogatószerek: kézi, vagy mosogatógépbe használható mosogatószer választékunkból kedvedre, ízlésednek megfelelő illatú és minőségű terméket választhatsz.

Takarító és tisztító felszerelések, lakásápoló termékek, a háztartási felszerelések, háztartási papíráru, a különféle csomagolók és szemeteszsákok szintén nagy választékban kaphatók a GRoby online shopjában!

A háztartási- és vegyiáru kategóriábanezeket a termékeket találod: mosószerek, öblítők, mosóparfümök, tisztító-és fertőtlenítőszerek, mosogatószerek, takarító- és tisztító felszerelések, lakásápolás, toalett papír, háztartási papíráru, csomagolók, szemeteszsákok, háztartási felszerelések, rovarírtó szerek, gyertyák, mécsesek, cipőápolás és légfrissítők. Nézz körül, mert itt mindent megtalálsz, ami a háztartásodba kelleni fog.