A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
A termék jelenleg nem elérhető
Saint Agur kékpenészes zsíros lágysajt.
Zsírtartalom a szárazanyagban: 60%.
A hagyományos kéksajtokhoz képest a Saint Agur kevésbé sós, és enyhébb, fűszeres íze miatt igazi különlegességnek számít. Sajttálak elengedhetetlen alkotóeleme, a legizgalmasabb ízharmóniát Tokaji aszúval együtt fogyasztva adja.
A Saint Agur kéksajt a franciaországi Auvergne régióban készül. A 60 napig érő kékpenészes sajt egyedülálló krémes állománnyal és harmonikus ízvilággal varázsolja el fogyasztóit. Jól illik öntetekhez, salátákhoz, de magában fogyasztva is igazi finomság.
Tárolási információ: hűtve, 2-8 °C között tárolandó!
Származási hely: Franciaország