Mélyhűtött pizza (20)
Még nem választottál címet
TERMÉKEK

A kosarad jelenleg üres.

Adj hozzá termékeket!

ÖSSZESEN
0 Ft

A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ

  • Népszerűség szerint
  • Ár szerint növekvő
  • Ár szerint csökkenő
  • Egységár szerint növekvő
  • Egységár szerint csökkenő
  • Termék neve A-Z
  • Termék neve Z-A

Ár

1499 Ft
1499 Ft
1699 Ft
1699 Ft

Szűrések
Dr. Oetker Guseppe fagyasztott pizza 410 g sonkás
1 699 Ft / db
4 144 Ft / kg
1 karton = 5 db

Spórolj az előkészületeken és válassz fagyasztott, mélyhűtött pizzáink közül! A GRoby online választékában mindenki megtalálhatja kedvenc pizzáját. Ki ne szeretné ezt az olasz finomságot? Hiszen ma már rengeteg féle feltéttel kapható, tehát minden pizzarajongó megtalálja a kedvencét.

Persze sok-sok előítélet övezi a fagyasztott élelmiszereket általában és ez vonatkozik a mirelit pizzákra is. A mai modern technológiákkal a gyártók igyekeznek minél kevesebb adalékanyagot felhasználni a fagyasztott pizza készítéséhez, ezért, ha néha kedvet kapunk egy-egy gyors falathoz, semmiképpen se érezzünk bűntudatot! A mirelit pizza gyártása viszonylag egyszerű módszerrel történik. Először a tésztát készítik el, amit többnyire elősütnek, majd következik a szósz. A szósz mindig az adott termék receptjétől függ, lehet sima paradicsomos, vagy fűszeres. Utolsó simításként jöhet a feltét és a sajtok. Az így elkészült pizzát nagyon alacsony hőmérsékleten rövid idő alatt megfagyasztják. Ez élelmiszer biztonsági szempontból egy kíméletes eljárás, persze a tárolás és szállítás idejére is fontos a kívánt hőmérsékletet fenntartani, mint ahogy a többi fagyasztott étel esetében.

A pizza története régi időkre nyúlik vissza, megjelenése a dél-itáliai görög kolóniák idejére tehető. Az első feltételezett pizzáról Vergilius ír az Aeneisben, ahol a hősök gyümölcsökkel és húsokkal megrakott kenyérrel csillapították éhségüket. Róma történeti leírásában, is említést tesz Cato egy hasonló ételről. Itt lapos, kerek tésztát említ, amit kövön sütöttek. Pompeji város feltárásakor a régészek által talált leletek arról tanúskodnak, hogy itt és a közeli Nápolyban előszeretettel fogyasztottak egy lapos, kerek kenyérfélét. Ezek az ókori pizzák még csak úgynevezett fehér pizzák voltak. Tejföllel vagy zsírral kenték be őket, ugyanis a paradicsom, mint növény csak jóval később került Európába. Az Újvilágból Európába hozott paradicsomot eleinte csak díszkertekbe ültették és külön érdekesség, hogy eleinte mérgezőnek tartották. Később a nápolyi szegényeket az éhség vitte arra, hogy megkóstolják, majd miután rájöttek, hogy még finom is, kelt tésztából készült kenyerükre rakták. Az ízesítéshez különféle hozzávalókat használtak, mint például zöldfűszereket, olívaolajat, szalonnát, sajtot. A ma ismert pizza Raffaele Esposito nevéhez fűződik, aki egy nápolyi pizzakészítő volt. Pizzája olyannyira népszerű volt, hogy az olasz uralkodópár nápolyi látogatásuk alkalmával őt kérték fel arra, hogy készítsen nekik egy pizza specialitást. Milyen is volt ez a különleges pizza? természetesen olasz nemzeti színekben készült el. Állítólag annyira ízlett az olasz királynénak, hogy a pizzamester róla nevezte el Margheritának ezt a pizzakülönlegességet, amely egyszerű, ám annál nagyszerűbb ízvilággal rendelkezik. Ez a mai pizzák őse. Az 1800-as évek közepéig Nápolyban utcai árusok kínálták a pizzát, aztán megnyitott az első pizzéria, ami még a mai napig is működik. A pizzarecept utazott is, méghozzá nem is keveset! A 19. században rengeteg olasz vándorolt ki Amerikába és vitték magukkal az tradicionális olasz recepteket is, így a pizza is közismert lett a kontinensen. Aztán az első pizzázó megnyitására sem kellett sokat várni. New Yorkban, Genaro Lombardo nevéhez fűződik, aki a Spring Streeten nyitotta meg az 1900-as évek elején. Innen indult a pizza világhódító útjára. Népszerűségét az olasz származású amerikai filmsztároknak és ismert embereknek is köszönheti, szóval elmondhatjuk, hogy ez az étel valóban jó PR-t kapott.

Mi a titka a jó pizzának? Ezt a kérdést minden bizonnyal más sokan feltették! A válasz természetesen a megfelelően elkészített tészta. Ezt pedig valójában tapasztalat útján tudjuk csak tökéletesíteni. Persze vehetünk alapul egy alapreceptet, amelyet később saját ízlésünknek megfelelően alakíthatunk. Az összetevők arányán, a liszt minőségén is sok múlik. Fontos a kelesztés ideje és a gyúrás hatékonysága is! Az igazi pizza szívvel-lélekkel készül, ezért is jobb, ha magunk gyúrjuk! Ma már pedig a gluténérzékenyeknek sem kell lemondani a pizzáról, mert igen sokféle alternatív megoldás létezik a hagyományos liszt kiváltására. Ami pedig a feltéteket illeti a határ a csillagos ég! Aki szereti a paradicsomos alapot annak ugye a négysajtos, a margherita, és a különféle sonkás pizzák jönnek be, de a fehér alapot kedvelők is készíthetnek bármit egy jó tejfölös, fokhagymás, vagy hagymás alapon. Különleges ízek kedvelői a hagyományos feltétek mellett kipróbálhatják a fügés, vagy articsókás pizzaváltozatokat is.

A mirelit pizzák esetében is már elég széles a választék, hiszen a gyártók felismerték a fogyasztói igényeket, ezért felturbózták a termékpalettát. Sőt a vegáknak is kedveznek különféle sajtos pizzáikkal.

A kiszerelést tekintve is lehet a szokásos nagy pizzát választani, de vannak minipizzák is a Groby online termékei között. A minipizzák vendégváró falatnak is szuper finomak és gyorsan elkészíthetők, ha esetleg váratlan vendégségre, vagy spontán partyra kerül sor. Egyszóval, mindig jól jön egy finom pizza és ha nincs időd vagy kedved a hosszasabb előkészületekhez, akkor rendelj egyet tőlünk!

Ebben a kategóriában a különböző fajtájú mélyhűtött pizzákat találod, sonkás, sonkás-gombás, szalámis, négysajtos, thai csirkés, hawaii, mozzarella, margherita, találhatóak gluténmentes pizzák is a kínálatban.

Márka tekintetében pedig a Dr. Oetker termékei közül tudsz válogatni.

Ha éhes vagy, és gyorsan ennél egy laktató ételt, akkor a mélyhűtött pizza jó választás lehet.