Iskolai felszerelések
Még nem választottál címet
TERMÉKEK

A kosarad jelenleg üres.

Adj hozzá termékeket!

ÖSSZESEN
0 Ft

A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ

  • Népszerűség szerint
  • Ár szerint növekvő
  • Ár szerint csökkenő
  • Egységár szerint növekvő
  • Egységár szerint csökkenő
  • Termék neve A-Z
  • Termék neve Z-A

Szűrések

Minden, ami az iskolakezdéshez kell! Iskolaszerek, iskolai felszerelések a Groby online választékában! Nem árt, ha időben és alaposan felkészülünk az iskolakezdésre, mert sok helyen elfogynak a készletek és nincs megfelelő választék. A GRoby online oldalán, viszont bármikor találhatsz füzetet, ceruzát, ha esetleg kifogyott gyermeked készlete és gyorsan szükség lenne utánpótlásra. Rendeld meg és mi házhoz szállítjuk!

Az iskolakezdés az elsős gyerekek számára nagy változást hoz, de a nagyobbaknak is vissza kell rázódni a hosszú nyári szünet után. Szóval mindenkinek nehéz visszatérni az iskolapadba. Az elsősök izgatottak, lelkesek, a nagyok már néha kevésbé, persze ettől még lehet örömteli a sulikezdés! Főleg akkor, ha színes és szép iskolaszerekkel „fűszerezzük meg”. Ne becsüljük le ezek jelentőségét, noha tény és való, hogy egy jó iskolatáska, hátizsák az alapja a kényelmes iskolába járáshoz, azért a különféle iskolai kiegészítők is nagyban hozzájárulhatnak az iskolában töltött napok sikerességéhez. Főleg, hogy ősszel már rövidebbek a napok, minden egy kicsit szürkébb lesz és egyre inkább az lesz, ahogy haladunk a tél felé. Éppen ezért fontosak a színek, hiszen már csupán a látványuk feldobhatja a viszonylag monoton hétköznapokat. Ráadásul köztudottan hatnak a hangulatunkra is a különféle színek, ezért is jó, ha számunkra kedves árnyalatokkal vesszük körbe magunkat.

A leendő elsősök eddig túlnyomórészt játszottak az óvodában. Viszont az iskolakezdés csupa változással jár, még ha oly izgatottan várják is, azért lesznek újdonságok! Már nem lesz annyi idő a játékra, jönnek a kötelező feladatok, házi feladatok, napközi, tanulás. Persze minden szülőben felmerül, hogy ezt a suliba beszokós átmeneti állapotot valahogy támogassa. Ebben biztosan sokat segítenek a különféle színes rajzeszközök, vidám füzetek, vagy akár a szuperhősös hátizsákok és egyéb iskolai kiegészítők. Jó, ha „ismerős arcokkal” veszik körbe magukat, mert ez csökkenthető az iskolakezdés, beilleszkedés, újdonságok okozta szorongást.

Ráadásul az iskolát éppen csak kezdő gyerekek előszeretettel „fogyasztják” a rajzeszközöket, ceruzákat, radírt és egyebeket. Tény, hogy a kicsiknél igen gyakran szükség van utánpótlásra! Sajnos sokszor el is tűnik pár ilyen darab, ezért egyértelmű, hogy nem árt, ha tartalékolunk ezekből az eszközökből. Egyébként pedig gyakran cserélgetik is ezeket az eszközöket, biztosan sok szülő talált már idegen ceruzát, radírt, vagy tollat gyermeke tolltartójában. Szóval ne lepődjünk meg semmin sem, biztos, ami biztos, jó, ha bármikor rendelhetünk ezekből az eszközökből, így mindig pótolhatjuk az elveszett, vagy elcserélt darabokat.

A legtöbb iskolában az alsósoknak külön rajzdoboza is van, amelyben tárolhatják a kreatív tárgyakhoz szükséges eszközöket. Úgyhogy az a legjobb, ha ezt a dobozt alaposan megtöltjük mindenféle hozzávalóval, hiszen a papíron, ceruzán, filctollon, zsírkrétán kívül, olló, papír ragasztó is biztosan kell majd. Sőt vízfesték, tempera, lapos és kör alakú ecsetek, kötény, törlőkendő. Ezt persze iskola válogatja, azaz a rajzeszközök összetétele iskolánként, intézményenként változhat. Elképzelhető, hogy rajztáblát is kérnek, hiszen jóval praktikusabb ezen az eszközön készíteni a különféle mesterműveket, minthogy az iskolapadon ejtsenek a gyerekek felesleges foltokat.

Persze nemcsak az iskolát kezdő elsősöknek fontos a szeptember. A már rutinosabb diákoknak is kicsit szomorú lehet az iskolakezdés ősszel. Hiszen vége az önfeledt nyárnak a szuper élményeknek, már nem csinálhatják szabadon azt, amit szeretnének. Újra a tanulásé és a napi feladatoké az idő nagy része. A vidám iskolaszerek nekik is kedveznek jókedvre deríti őket egy-egy kedvenc toll, ceruza, vagy radír. Az idősebb alsósoknak és a felsősöknek már nem olyan fontos, hogy tolltartójuk rendezett legyen, kevésbé hagyják el dolgaikat, ráadásul kevesebb eszközre is van szükségük, mint az iskolát éppen csak kezdő diákoknak. Ettől függetlenül a színes iskolaszerek őket is jobb kedvre derítik! Ezért ne fukarkodjunk az ő esetükben sem a szép és változatos iskolai felszerelések beszerzésétől, mert biztosan nekik is öröm egy-egy élénk, vidám darab.

Ha szeretnénk gyermekünket némiképp lelkesíteni az iskolakezdés kapcsán, akkor válasszuk ki együtt a szükséges iskolai felszerelést, így már készülhet gondolatban az iskola első napjaira. Engedjünk neki beleszólást az eszközök kiválogatása során, ez valószínűleg több motivációt is ad az iskolakezdéshez.

Legyen nyugodt az iskolakezdés, ennek érdekében szerezzétek be időben a szükséges iskolaszereket! Ha pedig bármi elfogyna a GRoby online-on válogathattok a különféle tollak, ceruzák, iskolai felszerelések között. Spirálfüzet, felírótábla, olló, filctoll készlet, színes ceruzák és még sok-sok más termék várja az iskolás gyerekeket és szüleiket a GRoby online kínálatában.