Webáruházunk sütiket (cookie-kat) használ, ezeket a gépeden tárolja a rendszer.
A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A weboldalon való böngészés folytatásával hozzájárulsz a sütik használatához. További információk
A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét nem tartalmazza.További információ
Joghurt, joghurtital
Kínálatunkban natúr és ízesített joghurtok, joghurtitalok, krémjoghurtok, görög joghurtok és desszert jellegű joghurtok is találhatók, különböző zsírtartalommal, számos márkában és árkategóriában, bio és laktózmentes változatban egyaránt. Főbb márkáink: Danone, Danone Activia, Zott (Jogobella), Cserpes, Mizo, Landliebe. A zsírszegény joghurtok önmagukban például testsúlycsökkentő diéta részeként fogyaszthatók, vagy szendvicsek mellé reggelire és uzsonnára, esetleg egy könnyű, gyors utóvacsorára, a magasabb zsírtartalmú joghurtok pedig salátaöntetek, hidegkonyhai készítmények alapjaként szolgálhat, valamint a tejfölt is helyettesíthetjük vele, például főételek – levesek, főzelékek – habarásakor. A joghurtok, joghurtitalok különböző kiszerelésben érhetők el, a hagyományos kisdobozos mellett palackos formában is megtalálhatók. Ez utóbbi főként a joghurtitalokra jellemző, melyek a szokásosnál valamivel hígabbak, így könnyen és gyorsan elfogyasztható közvetlenül a palackból. A joghurt, mint táplálékkiegészítő A joghurt fogyasztása főként akkor mutatja meg valódi előnyeit, ha valamilyen okból az immunrendszer gyengébb. Az élőflórás joghurt és joghurtital készítmények probiotikus hatása az emésztőrendszer egyensúlyi állapotának visszaállítását és ezáltal közvetve az immunrendszert támogatják. A joghurt, mint desszert A Danone márka egyik legkedveltebb joghurt terméke – a gyümölcsös joghurtok mellett – a desszertként fogyasztható joghurt. A desszertnek kínálható joghurt a szokásosnál valamivel sűrűbb, emiatt könnyebben kanalazható – ez főként a gyerekek esetében előnyös - valamint kiválóan alkalmas akár joghurtfagylalt készítésére is. A joghurtfagylaltnak alkalmas készítmények nemcsak sűrűbbek, de krémesebbek is, ezért akár önmagukban is fagyaszthatók fagylaltnak, vagy tovább gazdagíthatjuk gyümölcsök, tej, tejszín hozzáadásával. Tudtad? A joghurtfogyasztás főbb előnyei: a joghurt probiotikum, így jótékony hatással van a bélflórára, és - mint minden tejtermék -, kiváló kalciumforrás.