
A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ

A magyar konyha régi, kedvelt fűszernövénye. Nélküle elképzelhetetlen a kovászos uborka, a túrós lepény, a tökfőzelék, kapros-túrós palacsinta. Használják levesek, főzelékek, saláták, egyes hal, gombaételek, körözöttek, mártások, túró ízesítésére, a kovászos uborka, a paprika, a savanyú káposzta és a tök eltevésénél. Szinte minden friss és eltett savanyúságba alkalmazható.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Magyarország
HA. egész borókabogyó 15 g
HA. sült hal fűszerkeverék 33 g
HA. fahéj 20 g őrölt
HA. feketebors 20 g egész
HA. fokhagyma granulátum 20 g
HA. feketebors 20 g őrölt
HA. I. osztályú fűszerpaprika-őrlemény 100 g csemege
HA. fűszerkömény 20 g egész
HA. étkezési szódabikarbóna 50 g
HA. szegfűszeg 20 g egész