A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
A termék jelenleg nem elérhető
RUF Baileys csokoládés krémdesszertpor.
Elkészítés és felhasználás:
További hozzávalók:
- a desszertkrémhez: 250 ml hideg tej, 200 g tejszínhab;
- a mázhoz: 1 ek. (kb. 15 ml) víz.
Elkészítési javaslat:
- Öntsd a hideg tejet egy magas falú keverőpohárba a desszert-krémporral, és elektromos mixerrel vagy habverővel először alacsony fokozaton, majd a legnagyobbon verd fel kb. 2 perc alatt, amíg világos krémet nem kapsz.
- Egy kis tálban keverd el a mázkeveréket egy evőkanál vízzel.
- Öntsd a hideg tejszínt egy magasfalú keverőpohárba és kézi mixerrel vagy habverővel a legmagasabb fokozaton verd fel, míg kemény nem lesz.
- A kész desszertkrémet egyenlően töltsd tálalópoharakba, díszítsd tejszínhabbal, mázzal és a csokoládé drazséval.
Tálalásig tárold hűtőszekrényben.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Németország