A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Különleges ízhatás fokhagymával, kakukkfűvel és rozmaringgal.
A Kotányi Fokhagymás pác fűszerkeverék minden húst omlóssá és fűszeressé varázsol.
Felhasználási javaslat: ideális a legkülönfélébb húsételekhez.
Sertés-, marha-, borjú-, csirke-, pulykahúshoz, de kitűnő rákfélékhez és halakhoz is.
Keverd össze olajjal, és hagyd állni lehetőleg egy egész éjszakán át. Pácoláshoz soha ne használj sót, mert az megkeményíti a húst. Legalább 1 éjszakát érleld és mindig adj hozzá savas ízesítőt is (vörösbor, mustár, citromlé), mely segíti az ízek kiteljesedését.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Magyarország