
A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ

A fokhagymát már a rómaiak is előszeretettel használták ételeik ízesítésére. Íze intenzív, kissé csípős és édeskés. A magyaros ételek igen jellegzetes fűszere, de a mediterrán és az ázsiai konyha is előszeretettel használja.
Felhasználási javaslat: használhatjuk sültek, fasírt, levesek, főzelékek, zöldséges ételek, halak fűszerezésére.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Magyarország
Horváth Rozi szegfűbors 10 g egész
Horváth Rozi majoranna 6 g morzsolt
Horváth Rozi fahéj 16 g őrölt
Horváth Rozi feketebors 32 g őrölt
Horváth Rozi szódabikarbóna 50 g
Horváth Rozi petrezselyem 5 g szeletelt
Horváth Rozi nátrium-benzoát 15 g