A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Marchoc tejcsokoládé mogyoróízű italpor édesítővel, hideg- és meleg italok készítéséhez. Fogyaszd mértékkel, túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.
Az emberek már jó ideje felismerték a forró csoki nyújtotta jótékony hatásokat. Először a kakaó vált ismertté Európában, majd ezt követően terjedt el a finom forró csokoládé, amelynek alapanyaga a kiváló minőségű, magas kakaó tartalmú csokoládé. A forró csoki elkészítése valódi rituálé, de a mai rohanó világban nem mindig van erre időnk. Az előre elkészített forrócsoki alap nagyban megkönnyíti az elkészítést.
Szerencsére akkor is élvezhetjük a forró csoki adta finom ízeket és érzést, ha éppen sietünk és nincs időnk a hagyományos elkészítésre. Egy rohanós, kapkodós reggelen jóval gyorsabb egy előre elkészített tasak tartalmát felönteni és elfogyasztani.
Tudtad, hogy a forró csoki azon kívül, hogy finom, remek ellenszere a depressziónak, a szorongásnak és a stressznek is? Mindemellett pozitív hatást gyakorol az idegrendszerre, és pihentet, nyugtat. Ezen kívül javítja az általános hangulatot.
Elkészítési javaslat:
Forrón: 250 ml tejhez adj 35 g (2 evőkanál) mixet, majd folyamatos keverés mellett forrald fel.
Hidegen: 100 ml tejhez adj 35 g (2 evőkanál) mixet és 150 g jeget, majd turmixgépben keverd kb. 20 másodpercig.
Tárolási információ: száraz, napfénytől védett helyen tárolandó!
Származási hely: Görögország