A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
A termék megszűnt
Tejszínes-vaníliás tortakrém alappor. A valódi vaníliakivonat felhasználásával készült Dr. Oetker tejszínes-vaníliás tortakrém alapport csak hideg tejjel felverjük, és már kész is a torta, piskótatekercs vagy más sütemény ínycsiklandó tölteléke. Egy tasak egy 24-26 cm átmérőjű tortához elegendő tejszínes-vaníliás tortakrémet készíthetünk. A tortakrém kiváló tölteléke lehet pl. oroszkrém tortának, gyümölcstortáknak, ill. többlapos süteményeknek is.
Felhasználási információ: A 400 ml hideg tejet egy magas falú keverőtálba öntjük. A tortakrém alapport hozzáadjuk, és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton kb. 2-3 percig keverjük. A kész tortakrémet a tortalapokra vagy piskótára kenjük, tetejét késsel elsimítjuk. Tálalásig a kész süteményt legalább 2 órára hűtőszekrénybe helyezzük.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: EU