A kosarad jelenleg üres.

Adj hozzá termékeket!

ÖSSZESEN
0 Ft

A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ

  • Népszerűség szerint
  • Ár szerint növekvő
  • Ár szerint csökkenő
  • Egységár szerint növekvő
  • Egységár szerint csökkenő
  • Termék neve A-Z
  • Termék neve Z-A

Szűrések

Ebben a kategóriában friss és tartós tejeket, ízesített tejitalokat, shake-eket és jegeskávékat találsz. Több, mint tízféle márka termékei közül válogathatsz a tejek, tejitalok kínálatából: A megszokott, hétköznapi márkákon felül (pl. Alföldi, Magyar, Jásztej, Mizo) prémium márkás termékek (pl. Müller, Cserpes, Starbucks, Nescafé, Zöldfarm) is szerepelnek kínálatunkban. Választékunkban megtalálod: A hétköznapi, különböző zsírtartalmú – 1,5%, 2,8% és 3,5% - tejeket, Az egyszerűbb és a különlegesebb ízesítésű tejitalokat, valamint a speciálisabb igényekre gondolva bio és laktózmentes termékeket is kínálunk. A zsírszegény tejek a testsúlycsökkentő diétához hasznosak, a közepesen zsíros tejek hétköznapi fogyasztásra, például forróitalokhoz – kávé, kakaó, kapucsínó – a magasabb zsírtartalmú tejek pedig sütéshez, főzéshez, például mártások, szószok, sodók, valamint sütemények, pudingok, krémek elkészítéséhez. A kávéval, kakaóval, karamellel, vaníliával ízesített tejitalok reggelire, uzsonnára egyaránt fogyasztható tejtermékek. Egyes tejital különlegességek kifejezetten jeges jellegűek, ezek a nyári hónapokban nyújtanak enyhülést és felfrissülést egyaránt. A tejek ESL és UHT technológiával kerülnek a dobozokba, előbbiek igénylik a hűtést, utóbbiak csak felbontás után.

Tudtad? Az ajánlások szerint naponta fél liter tej (vagy ennek megfelelő tejtermék) fogyasztása ajánlott. A tejtermékekben megtalálható számos értékes tápanyag, ásványi anygaok, vitaminok, melyek fogyasztása különösen a növekedésben lévő gyerekek számára fontos az egészséges fogak és csontok kialakulása érdekében. Szervezetünk a kalciumot a tejtermékekből hasznosítja a legjobban.