A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
A termék jelenleg nem elérhető
A kuszkusz marokkói nemzeti étel, mely eredetileg durumdarából és finomra őrölt búzalisztből készül. Hagyományosan párolva készítik el. A hagyományos kuszkusz viszonylag hosszabb elkészítési időt igényel, a ma forgalomban lévő kuszkusz jelentős része azonban - mint a Naturmind kuszkusz is - előfeldolgozott, gyorsfőzésű változat. Felhasználása: köretként, főételként. Levesben tésztaként, valamint csemegeként salátákkal, szószokkal, mártásokkal is el lehet fogyasztani. Elkészítése: vízben megfőzni vagy gőzben megpárolni, amíg puha nem lesz. Felforralt vízbe öntve (1:1 víz:kuszkusz arány), ha negyed óráig állni hagyjuk, külön főzés nélkül is elkészíthető.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Olaszország