Instant ételalap és levespor
Még nem választottál címet
TERMÉKEK

A kosarad jelenleg üres.

Adj hozzá termékeket!

ÖSSZESEN
0 Ft

A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ

  • Népszerűség szerint
  • Ár szerint növekvő
  • Ár szerint csökkenő
  • Egységár szerint növekvő
  • Egységár szerint csökkenő
  • Termék neve A-Z
  • Termék neve Z-A

Szűrések

A leveseket mindenki kedveli, de valljuk be, azért nincs mindig kedvünk órákig a konyhában állni, mire megfő ez a finom étel. A levesek elkészítése gyakran sok időt vesz igénybe, ezért, ha gyorsan szeretnéd kedvenc levesedet elfogyasztani, akkor válassz instant leveseink, levesporaink közül!

A Groby online kínálatában minden íz kedvelői megtalálhatják azt a levesport, amely tökéletes lehet gyors ebéd, vagy vacsora gyanánt. A francia ízek rajongói de az olasz konyha iránt lelkesedők is megtalálhatják kedvenc levesüket, sőt magyaros ízekben sincs hiány. Érdemes mindegyiket kipróbálni!

A magyaros ízvilághoz hozzátartozik a kissé fűszeresebb, paprikás jelleg, így a gulyásleves, vagy halászlé alap, leveskocka is elérhető. A magyaros gulyás az alföldi pásztoroktól ered. Mivel az állattenyésztő, legeltető életmód lehetővé tette, hogy a legfrissebb marhahúst egyék. A friss marhahúst fémbográcsokban készítették el, a szabadban. Természetesen friss kenyeret ettek hozzá. A gulyáshoz tartozó paprikás alap már korábban is létezett, valószínűleg több száz évvel ezelőtt már jelen volt a konyhákban. Ekkor még paprikásnak, vagy pörköltnek nevezték. Később a katonák közt terjedt el, valószínűleg a gyors és egyszerű elkészítési mód miatt (azaz, hogy szabadban is el lehetett készíteni) majd ezt követően lett népszerűbb az előkelő rétegek között is. Ekkor már vendéglátóhelyeken is fogyasztották, sőt vadászatok alkalmával is előszeretettel tálalták. A gulyás igazán nagy népszerűségre a 19. században kezdett igazán szert tenni. Viszont ebben az időszakban nem egységesen terjedtek el a paprikás ételek. Míg az Alföldön már közkedvelt ételnek számított, addig az ország északi részén nagyjából a 20-as éveket követően lett ismert.

Ma már persze mindenki szívesen választja, nem véletlen, hogy számtalan magyaros étteremben megtalálható. A gulyást gyakorlatilag hungarikumként tartjuk számon. Hogyan készítik a gulyást? Eredetileg marhahúsból készült és ez a legfinomabb változata. De manapság már szinte bármilyen húst használhatunk hozzá: birka, sertés, baromfi. A borjú-és bárányhúst nem ajánlják a gulyáshoz. A bárányt valószínűleg jellegzetes aromája miatt. A gulyás elkészítési módja nagyban hasonlít a pörkölthöz, ezért igazán könnyű összedobni egy finom alapot.

Azért mindenkinek megvan a maga technikája, vagy apróbb trükkjei, vagy speciális hozzávalói a gulyáshoz. Magyarországon tájegységtől függően különböző receptek léteznek, ezek általában az összetevők miatt különböznek. Létezik bográcsgulyás, alföldi gulyás, szegedi gulyás, császárgulyás, kolozsvári gulyás, csángó gulyás, babgulyás.

A gulyáshoz hasonlóan igen népszerű ételünk a klasszikus húsleves, amely készülhet sertésből, csirkéből, marhából, de pulykából is. Vasárnapi ebédjeink állandó szereplőjét könnyebb elkészíteni, ha leveskockát használunk az ízesítéshez. A fűszerezés mellett a leveskocka óriási segítségünkre lehet abban, hogy az alapanyagokon kívül a leves elnyerje valódi esszenciáját. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg a minőségi összetevőkről sem, ha levest készítünk. Az ízletes leveshez a zöldségek is nagyban hozzájárulnak!

A menzák és gyermekeink örök kedvencei a grízgaluska, a májgombóc és paradicsomleves. Ha gyermekünk kedvet kapna egy jó kis leveshez pillanatok alatt elkészíthetjük számára kedvenc ételét. Gyors és praktikus a levespor, akkor is, ha úton vagyunk, mert csupán forró víz kell hozzá és már kész is. Munkahelyre is könnyen bevihetjük, ha kevés időnk van ebédelni, akkor kiváló megoldás.

A krémlevesek pedig kifejezetten laktatóak. Amennyiben tartalmasabb levest ennél, válaszd krémleveseinket! A gombakrémleves, fokhagymakrémleves, sajtkrémleves vagy csirkekrémleves igen ízletes és biztosan eltelít egy jó darabig. Ráadásul egy-egy krémlevesben zsemlekockák is vannak. Aki igazán különlegesre vágyik annak pedig a spárgakrémleves ajánljuk. I nstant készítményeink között különféle tésztaszósz alapok is kaphatók, bolognai, lasagne, carbonara szósz alapok is remekül készíthetők ezekből a fűszeres porokból. Húsos ételekhez szintén szuper fűszeres alapok, porok kaphatók kínálatunkban. A sajtos csirkemell például rendkívül népszerű, mert az egyszerűen elkészíthető szósz a csirkerétegek között hamar megsül. A csirke egyáltalán nem lesz száraz! Tálalhatunk hozzá burgonyapürét, sültkrumplit, rizst, de savanyúsággal, vagy zöldségkörettel is szuper egytálétel lesz.

A levesfogyasztás télen, nyáron jól jön szervezetünknek, ha unjuk a vizet, vagy a teát, dobjuk fel napunkat és együnk egy finom levest! Télen a hidegben jólesik egy forró, ízletes leves, ugyanakkor nyáron pedig a hideg gyümölcsös leveseket fogyasztjuk inkább. A görög gyümölcsleves frissítő összetevői biztosan üdítően hatnak közérzetünkre a melegben. Ha pedig valami igazán klasszikusra vágyunk, akkor válasszunk egy finom meggylevest, amely visszaidézi gyermekkorunk ízvilágát.

Praktikus instant ételeink, levesporaink és étel alapjaink segítenek a főzésben, a gyors ételkészítésben. Egyébként akkor is előnyösek, ha éppen otthon elfogynak a fűszerek, mert rendkívül jó ízt adhatnak ételeinknek. Jó, ha az otthoni tartalékok között mindig van egy pár leveskocka, vagy levespor. Csupán arra figyeljünk, hogy tartsuk be a csomagoláson feltüntetett készítési arányokat – főleg a szószok esetében – mert az sem jó, ha keveset, vagy túl sokat használunk belőlük. Fogyasztásuk esetleges hátránya lehet, ha valamelyik összetevőre allergiásak vagyunk, éppen ezért mindig gondosan nézzük át mit tartalmaz a kiválasztott instant leves, vagy szósz-és ételalap.

Ebben a kategóriában különböző ételalapokat és levesporokat találsz a főzéshez.

Márkák tekintetében pedig a Knorr, Maggi, Reál, Vegabond és a Rapunzel közül válogathatsz.